Гига Електроникс ЕООД

bg en

DOPPLER Systems

Доплерови системи и радио насочващи системи

Създадена през 1981 г., Доплер Системс проектира и произвежда радиооборудване и софтуер за насочване на радиото за правителствени, търговски и любителски потребители. Нашите радио насочващи системи се използват в целия свят в голям брой приложения, включително:

  • локализиране на нежелана намеса
  • намиране на злонамерени сигнали
  • намиране на заседнали предаватели
  • локализиране на лодки и самолети
  • проследяване на откраднато превозно средство
  • проследяване на пътя на превозното средство
  • проследяващи предаватели за радиофара
  • мястото на откраднат товар

Предлагаме фиксирани площадки и мобилни насочватели за 100 - 1000 MHz. Нашите радио насочващи системи са налични по подразбиране в конфигурации, опаковани за лесно транспортиране и настройка или като компоненти за клиенти, които искат да персонализират своя търсач на посоката. Софтуерът, снабден с нашите средства за намиране на посока, осигурява прости функции за самонасочване, както и геолокация на предаватели, базирана на карти, използвайки множество измервания на място. Множество фиксирани периферни и мобилни устройства за насочване могат да се свържат в мрежа, за да осигурят геолокация на радиочестотни източници в реално време.

Компоненти за търсене на радиото

Доплер предлага пълен набор от компоненти за персонализирани решения
В допълнение към нашите стандартни конфигурации, нашите клиенти могат да смесват и съчетават нашите компоненти, за да предоставят персонализирано решение. Ние работим с вас, за да разберем вашите изисквания и да ви помогнем да разработите хардуерно и софтуерно решение, което да отговаря на вашите нужди. Свържете се с нас с вашите изисквания за определяне на посоката на радиото и ние ще ви помогнем да изпълните мисията си.

 

КАТАЛОЗИ 

Doppler Systems
DDF7011 and DDF7012
User Manual

Doppler Systems
DDF7000 User Manual

Doppler Systems
Quick Start Guide

Doppler Systems
Target Track Manual