Гига Електроникс ЕООД

bg en

Deviser

За Deviser Instruments
Със седалище в Сан Хосе, Калифорния, Deviser Instruments предлага обширно портфолио от иновативни, висококачествени и ценни решения за тестване и измерване на доставчиците на комуникационни услуги и производителите на оборудване в световен мащаб. Повече от 25 години доставчиците на комуникационни услуги разчитат на продуктите на Deviser, за да доставят надеждни, високопроизводителни кабелни, сателитни, безжични, оптични и телекомуникационни услуги на своите клиенти. През последните 12 години, Deviser е OEM доставчик на изпитвателно оборудване за доставчиците на комуникационни услуги от първи ред в Северна и Южна Америка.

Използвайки голям инженерен екип, 247 000 кв. Фута R&D и производствено съоръжение, както и всеобхватна лаборатория и тестова лаборатория на ЕМС, Deviser Instruments проектира и произвежда надеждни и високо-точни тестове и измервания, разработени чрез визия за иновации. Това дава възможност на Deviser Instruments да предостави водещи решения, които не само отговарят на нуждите на клиентите си днес, но и да предвиждат изискванията на технологичния напредък в комуникационната индустрия.

Надеждните и точни тестове и измервания на Deviser не само дават възможност на доставчиците на комуникационни услуги да максимизират клиентския опит и удовлетворение, но също така спомагат за увеличаване на печалбите чрез намаляване на капиталовите и оперативните разходи. Като комбинира повече функции в своите продукти, Deviser намалява количеството на тестовото оборудване, необходимо за увеличаване на мрежата. Точността и надеждността на продуктите гарантират, че работата се извършва правилно за първи път, което намалява необходимостта от множество измервателни цикли. Надеждните набори от функции, подобрените възможности и достъпните цени позволяват на продуктите на Deviser да осигурят водещо в отрасъла съотношение цена-качество, за да предлагат на доставчиците на услуги несравнима стойност и качество.