Гига Електроникс ЕООД

bg en

ascott

Ascott - Начело на дизайна на камерите

Ascott е в челните редици на дизайна на изпитвателната камера в продължение на много години, а най-новата ни продуктова гама включва иновациите, водени от клиенти, съчетавайки производителността с техническото съвършенство. Създаването и контрола на корозивни климатични условия никога не е било по-взискателно. Разработването на нови материали и повърхностни покрития, както и нарастващите очаквания на потребителите водят до все по-строги тестове. Това е нашата сила. Нека нашата експертиза е вашата увереност, че избирането на камера на Ascott ще гарантира, че тестването ви е прецизно, съвместимо и повтарящо се.

Камери за изпитване на корозия със спрей за сол

Тестът за солен спрей (известен също като солена мъгла) е тест за корозионна оценка в много отрасли от десетилетия. С такава дълга история, толкова много данни от тестове и много международни стандарти за изпитване, написани около нея, тя остава много популярен избор като сравнително бърз сравнителен тест, за да се провери дали тестовите проби корозират в съответствие с очакванията. Следователно основното му приложение е да провери ефективността на производствения процес.

Камери за циклично изпитване на корозия (CCT)

Цикличното корозионно изпитване е средство за пресъздаване / ускоряване на различни корозионни климатични условия, в рамките на удобството на изпитвателната камера. Това е полезен тест за прогнозиране на продължителността на живота на материалите и компонентите при симулирани експлоатационни условия. Тя е получила широко признание, особено в автомобилната индустрия, където много производители са разработили свои собствени стандарти за ОМТ.

Ascott Automotive Brochure
Ascott Aerospace Brochure
Ascott Manufacturing Brochure
Ascott Research Brochure
Ascott Coatings Brochure