Гига Електроникс ЕООД

bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

Камери за изпитване на топлинен удар

CST и CSTL

ACS термичните шокови камери се отличават с максимална гъвкавост. Налични в няколко версии, за да отговарят по-добре на различните нужди от тестване, те могат да бъдат разделени на:

  • камери за въздух към въздух термичен шок (серия CST),
  • камери за термичен шок с течност към течност (серия CSTL)

ВЪЗДУХ КЪМ ВЪЗДУХ Термоударни камери

Традиционният подход: два температурни метода, образец, движещ се с кошницата
Модели CST - Вертикални (130 и 320 l) или хоризонтални (500 и 1000 l) камери с 2 отделения, съответстващи на 2 различни температурни нива. Моделът 130 l, наречен "центрофуга", се доставя с моторизирана система, свързана с винтов прът за прехвърляне на образеца между топло и студено отделение. CST130 / 2T “spinner” е напълно преработен на базата на модела Discovery My, като по този начин се получават подобрения в производителността и значително намаляване на потреблението. Той е оборудван с контролна система MyKratos ™ и с новия 10-инчов дисплей на борда.

Алтернативен подход: два температурни метода, образец фиксиран в неговото положение
CST "flapper" модели - Тези камери (130 и 320 l) имат дизайн, който може драматично да подобри пространственото разположение в много изпитвателни лаборатории, тъй като образецът е фиксиран в положението си и камерата е свързана алтернативно с горещи и студени отделения.

ТЕЧНОСТ КЪМ ТЕЧНОСТТА Термоударни камери

За да се задоволят изцяло нуждите на клиентите и да се спазват стандартите, изискващи тестови шокови тестове с течност до течност, се предлагат два модела CSTL (12 и 20 л). Движението на кошницата от едно отделение към друго (топла / студена) се задвижва електрически.

 

CST130/2T "spinner"

Нов дизайн за модела CST130 / 2T "spinner"

*Тя е напълно преработена на базата на модела Discovery My, като по този начин се получават подобрения в производителността и значително намаляване на потреблението.

Тестовата камера за термичен шок CST130 / 2T се състои от две тестови камери: гореща камера в горната част и студена камера в долната част.
"Кошницата", в която се поставят изпитваните продукти, се премества електрически от едно отделение към друго чрез моторна червячна задвижваща система; този механизъм осигурява висока скорост на предаване и значително намалени вибрации, докато образецът се премества от една камера в друга. По време на прехвърлянето образецът се подлага на термичен шок според зададените температури на топлинния профил.

Основните функции:

10-инчов цветен панел със сензорен екран: позволява ви да имате вградения в машината същия бърз и интуитивен графичен интерфейс, който е достъпен на компютри, таблети и смартфони.
Екологична камера с ниска консумация:
Нов хладилен газ, който гарантира нисък потенциал за глобално затопляне (ПГЗ) в съответствие с новия Европейски регламент 517/2014 относно екологичните газове за хладилни агенти.
Газът, избран от ACS, е газът R449A, който има по-ниско въздействие върху околната среда в сравнение с други охлаждащи газове, когато се използва във висококачествените каскадни хладилни системи.
Оптимизирана хладилна система и иновативна технология „Smart Cooling Kit”, която спомага за намаляване на потреблението с 10% - 20% в сравнение с други машини със същия размер.
 
ПОСТИГНАТИ ОСНОВНИ СТАНДАРТИ:
- MIL-STD-883H, метод 1010.8, условия на изпитване А, В, С, D, F
- MIL-STD-810G (*), метод 503.5 процедури I-B, I-C, I-D
- IEC 60068-2-14 тест Na
(*) със специален SW

Софтуерът MyKratos ™, интегриран в машината:
Всички функции за настройка и управление на машината могат да бъдат достъпни от операторския панел и / или от компютър / таблет / смартфон. Независимо от използваното устройство, софтуерът и графичният интерфейс са винаги еднакви, тъй като те споделят данни в машината, която действа като „облак“, което прави възможно използването на различни устройства и винаги да работи с едни и същи данни;
Достъп до цялата информация относно цикъла, който се изпълнява, с показване на изпълнените / предстоящите сегменти;
Показване на всички измервателни уреди относно състоянието на камерата и нейните основни компоненти.
MyKratos ™ Free App за дистанционно управление на камерата
Дистанционна помощ: услугата за дистанционно обслужване MyAngel24 ™ е включена в основната конфигурация и може да бъде активирана и деактивирана от оператора директно от панела на машината.

 

Моделите "flapper" на CST130 S и CST320 S

"flapper" дизайнът въвежда алтернативна концепция за термичен шок, която може значително да подобри обстановката в многобройни лаборатории за изпитване. Образецът е фиксиран в своето положение и камерата е свързана алтернативно с горещи и студени камери.
Това техническо решение, способно да изпълнява традиционните термични удари, не само спестява механизми, мощност и размери, но и дава възможност за извършване на ESS тестове и конвенционални термични цикли.

 

Заяви продукт