Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

Двупосочно DC захранване модел 62000D

          

Основни функции:

 • Номинално напрежение: 0 ~ 100V / 600V / 1200V / 1800V
 • Текуща оценка: 0 ~ 540A
 • Номинална мощност: 6kW / 12kW / 18kW
 • Работа в два квадранта: функции на източник и зареждане
 • Висока плътност на мощността: 18kW в 3U
 • Лесен главен / подчинен паралелен и сериен режим * 1 до 180kW
 • Широка гама от комбинации от напрежение и ток в постоянна мощност
 • Програмиране на автоматично секвениране
 • Контрол на напрежението и текущата скорост на въртене
 • Преходна реакция с висока скорост <1,5 ms
 • Нисък изходен шум и пулсации
 • Интуитивен и удобен за употреба сензорен екран за управление
 • Стандартни USB / LAN / APG интерфейси, опция CAN / GPIB интерфейси
 • 3-фазна 4-жилна универсална променлива мощност: 200 ~ 480 Вак

* 1: Само 600V модели поддържат серийни операции.

подробна информация за продукта     

Програмируеми двупосочни постояннотокови захранвания на Chroma 62000D осигуряват както източник на енергия, така и характеристики за натоварване. Тези два квадрантови захранвания позволяват преобразуване на захранването от DUT обратно към полезната мрежа и затова са идеални за тестване на енергийни системи за възобновяема енергия като PV, съхранение и EV инвертори, както и широк спектър от двупосочна система за кондициониране на захранването (PCS ) и може да се използва и като симулатор на батерия. 62000D има приложения за тестване на силови компоненти в електрически превозни средства, както и двупосочни бордови зарядни устройства (BOBC), двупосочни преобразуватели на постоянен ток и драйвери на DC-AC двигатели и може да извършва тестове за преобразуване на мощност на литиево-йонни батерии както в посока на зареждане, така и в разреждане.

За да илюстрират уникалните възможности на 62000D, традиционните постояннотокови захранвания се нуждаят от диоди за защита, за да поддържат EMF по време на тестване на двигателя, а не повреждат източника. Въпреки това, 62000D двупосочните захранващи устройства с постоянен ток могат да задвижват двигателя и също така ефективно да регенерират ЕМП в мрежата, като по този начин се избягва необходимостта от блокиране на диоди, като същевременно се пести място, енергия и конфигурация. В допълнение, бързата честотна лента на 62000D осигурява преходно време за реакция по-малко от 1,5 ms (-90% до + 90%).

62000D двупосочни консумативи за постоянен ток включват 9 различни модела с водеща в индустрията плътност на мощността при 18kW при 3U вертикално багажно пространство. Диапазон на модела от 6kW до 18kW, номинален ток до ± 540A и напрежение до 1800VDC. Функцията master / slave позволява да се правят паралелни до 10 модела лесно и безопасно до 180kW.

Серията 62000D е оборудвана със 100 програмируеми потребителски настройки чрез списъчния режим на устройството. Бързото време за реакция покрива много и разнообразни тестове, включително стандартите LV123 и LV148, необходими за нови енергийни компоненти на превозни средства. Когато се комбинира с Chroma Softpanel, потребителят може да проведе сложните тестове с прости кликвания на мишката.

62000D семейството на захранващите устройства могат лесно да се използват във всеки регион на света, поради широкия си входен диапазон от 200-480 вакуума и активен PFC нисък ток хармонично подаван към мрежата, намаляване на консумацията на енергия, конфигурацията на електрическата система и промените в околната среда под тестване с висока мощност. Опциите за управление включват цифров USB, LAN, CANbus, GPIB, както и аналогови APG интерфейси.

Заяви продукт