Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

AVX-10K Комплект за тестване на полети

Програма за обратно изкупуване на IFR4000 и IFR6000 за AVX-10K Flight Line Test Set до 30 юни 2023 г.

Тестване за проверка на ефективността на критични бордови системи от едно устройство.

Преглед

AVX-10K е цялостно решение за тестване на полетна линия, предоставящо на съвременния техник по авионика лесен за използване инструмент за много нужди от поддръжка. От бърз автоматичен тест на бордовата система до задълбочен инструмент за отстраняване на неизправности, тестването може удобно да се извърши около самолета или в пилотската кабина от сензорния дисплей или с помощта на вашето мобилно устройство. Лесна настройка, бързо тестване и отчитане, прехвърляеми през USB, Ethernet и безжична връзка, всичко това се извършва от модерен потребителски интерфейс или приложението VIAVI Solutions Mobile Tech.
Надграждайки върху почти 50 години предоставяне на превъзходни тестови комплекти за авионика, AVX-10K е компактен, издръжлив тестер, способен да осигури широка гама от бързи автотестове на бордовата система и задълбочено отстраняване на неизправности с помощта на специфични софтуерни приложения.

Опции

  • AVX-10K-FLTS – Конфигурация само на комплекта за тестване на полета – позволява на клиента да избере какви хардуерни и софтуерни опции желае.
  • AVX-10K-NAV – Пакет за комуникация, навигация включва показаните софтуерни опции за NAV/COMM и целия необходим хардуер за NAV/COMM. Този пакет е сравним с IFR4000.
  • AVX-10K-SVLC – Пакетът за наблюдение включва софтуерни опции за транспондер, ADS-B и DME и целия необходим хардуер като IFR6000.
  • AVX-10K-CNS – Пакетът за комуникация, навигация и наблюдение включва целия хардуер за поддръжка на всички софтуерни опции. TCAS, UAT и ELT не са задължителни.

Заяви продукт