Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

AQ1000 ENTRY LEVEL OPTICAL TIME DOMAIN REFLECTOMETER

Този AQ1000 е създаден специално за повишаване на производителността на полевия персонал, който работи по инсталирането и разполагането на оптични мрежи за достъп, като Fiber To The Home (FTTH). Въпреки че е позициониран като модел на входно ниво, той все още запазва установените стандарти на yOKOGAWA за качество / надеждност и разполага с характеристики, които обикновено присъстват при модели от по-високо ниво, като висококачествен капацитивен мултитачър сензорен екран и безжична свързаност.

AQ1000 удовлетворява потребностите от тестове и измервания при анализиране на оптични мрежи за достъп.

  • Дължини на вълната: 1310/1550 nm
  • Динамични диапазони: 32/30 dB
  • Размер: 185 mm (W) × 116 mm (H) × 56 mm (D) (7.3 "(W) × 4.6" (H) × 2.2 "(D))
  • Тегло: 660 g (1,46 Lbs)

Мултитач сензорен екран

Интуитивен и отзивчив

Чукнете, прекарайте пръст, щракнете или натиснете с интуитивния и отзивчив мултитъчскрийн дисплей. Този с висока разделителна способност, отзивчив 5.0-инчов мултитач сенситивен сензорен екран, комбиниран с бутони с твърди клавиши, прави OTDR операциите прости и интуитивни.

Измерване с един бутон

Напълно автоматично

Чрез просто натискане на един бутон, AQ1000 инициира измерване на OTDR, открива и цялостно характеризира мрежови събития с PASS / FAIL преценка въз основа на определени от потребителя прагове. Данните от измерванията могат да бъдат запаметени автоматично, ако желаете.

Дълго време на работа на батерията

Над 10 часа!

Не се притеснявайте от изчерпване на батерията по време на ежедневната ви работа. Литиево-йонната батерия с висок капацитет AQ1000 ще издържи 10 часа при стандартните условия на Telcordia.

Бързо зареждане

Под 10 секунди!

От напълно изключено до измерване, готово за по-малко от 10 секунди!

 

Можете да разгледате презентацията на най-новите продукти от серията OTDR на Yokogawa от тук.

Заяви продукт