Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

СПЕСТЕТЕ С НАГРАДИТЕ ОТ ЗИМНАТА ПРОМОЦИЯ НА TREND NETWORKS

Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти достъп до надеждното оборудване и поддръжка, от която се нуждаят. Ето защо провеждаме специална промоция - TREND Networks Depend On Us Rewards - която ще позволи на кабелните инсталатори и мрежовите техници да спестят до €2000!

С новата ни промоция можете да получавате безплатни награди, когато закупите тестер за честотна лента SignalTEK 10G, сертифициращ кабел LanTEK IV, PoE Pro тестер или SecuriTEST IP CCTV тестер между 1 октомври 2021 г. и 30 януари 2022 г. Направете инвестицията си по-добра с награди, които се равняват на големи отстъпки.

Вижте пълните правила на промоцията.

Купете сертификатор за кабел LanTEK IV, за да получите до $ 2300 безплатни продукти на TREND NETWORKS!

Попълнете инструментариума си с набор от надеждно тестово оборудване от TREND Networks с нашите LanTEK IV награди. Купете LanTEK IV 3000 MHz и изберете от опциите на TREND Networks, като спестите до €2000. Или закупете LanTEK IV 500 MHz и изберете от селекция от тестово оборудване на стойност до €1700!

Съчетайте вашия избор от списък с повече от 25 подаръци, включително NaviTEK IE Industrial Ethernet тестер, SignalTEK CT трансмисионен тестер със сензорен екран, PoE Pro, VDV II кабелен верификатор, плюс широка гама от добавки LanTEK IV и FiberTEK IV- принадлежности и аксесоари.

Вземете безплатна 3-годишна гаранция със SignalTEK 10G

Нашата SignalTEK 10G награда означава, че когато закупите нашия универсален тестер за SignalTEK 10G Ethernet, ще получите 3-годишна гаранция абсолютно безплатно, спестявайки до 990 долара.

Продуктите на TREND Networks са проектирани да бъдат здрави и надеждни. Нашата безплатна 3-годишна гаранция обаче доказва нашата увереност и гарантира, че ще получите необходимата ви поддръжка, когато имате нужда.

Купете SecuriTEST IP и получете БЕЗПЛАТЕН кабелен верификатор VDV II Plus

Нашите награди Depend On Us предлагат безплатен кабелен верификатор VDV II Plus на стойност до $ 257 с покупката на нашия SecuriTEST IP CCTV тестер.

VDV II Plus е удобен за потребителя кабелен верификатор, който можете да използвате за свързване на кабели и за проверка на целостта на медни кабели, като тези, които често срещате в инсталациите за видео кабели за сигурност. Това е идеалната отправна точка за IP CCTV инсталации, които след това можете да завършите, тествате и документирате с помощта на SecuriTEST IP.

Безплатна сонда за усилвател на стойност $ 70 с PoE Pro

Когато закупите нашия PoE тестер, PoE Pro, като част от промоцията Dewards On Us Rewards, ще получите напълно безплатно сонда за усилвател на стойност $ 70.

PoE Pro е основен инструмент, който помага да се премахнат догадките при инсталиране, поддържане и отстраняване на неизправности в мрежи, където PoE е разгърнат. Можете да разчитате на точни измервания на максималната налична мощност без повече опити и грешки. С безплатна сонда за усилвател TREND Networks също ще бъде по-лесно от всякога да проследявате кабели за данни, дори когато сигналът е слаб.

Лоялност, на която можете да разчитате

Избрахте най-доброто решение за вашите нужди? Просто поръчайте избраното от вас тестово оборудване или от официалния си дистрибутор на TREND Networks и след това заявете наградата си, като попълните онлайн формуляра тук с копие от фактурата или разписката си. Тогава вашата безплатна награда ще бъде на път към вас!

Вижте подробни условия и условия на промоцията тук или се свържете с нас за всякакви въпроси.

Заяви продукт