Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

Microsemi 8040C Rubidium Frequency Reference

Microsemi 8040C осигурява стабилна и точна честотна справка с множество формати на изходни сигнали в лесно монтирано шаси с монтиране в рафтове.

Преглед

8040C осигурява производителност на атомния часовник, подобрена честота, дългосрочна стабилност и конфигурируеми RF изходи, вградена дисциплина на GPS и RS-232 интерфейс за управление и контрол в полето.
8040C има шест изхода, всеки от които може да бъде конфигуриран от потребителя за осигуряване на 1, 5 или 10MHz синус или квадратна вълна или 1PPS изход. Стандартната конфигурация за 8040C има три 10MHz, един 5MHz, 1MHz и 1PPS изход.

Разширяем

Добавете допълнителна изходна карта, за да изведете общата изходна конфигурация на 12. Опционалната карта, подобно на стандартната единица, може да бъде конфигурирана за всяка комбинация от налична честота или формат.

Лесно GPS дисциплиниране

Авто адаптивният алгоритъм 8040C позволява свързване чрез включване и пускане за лесно GPS дисциплиниране с 1PPS вход за подобрена честотна точност и дългосрочна стабилност.

Приспособим

8040C може да се конфигурира на място, така че да може да се адаптира, за да поддържа промени във функционалността при развитието на вашата система.

Заяви продукт