Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

Microsemi Military Crystal and Atomic Oscillators

Тип рубидий

8200

Изтънченият рубидиев осцилатор осигурява по-добра стабилност на честотата при различни условия на околната среда
8200 съчетава отлична стабилност на честотата и нисък фазов шум в херметически затворен, ударен и вибрационно закален пакет. Той е идеален избор за голямо разнообразие от наземни тактически, корабни и въздушни приложения.

Преглед

8200 е прецизен рубидиев осцилатор, проектиран да издържа на широка гама от работни среди с минимално влошаване на честотната точност и стабилност. 8200 поддържа разширени приложения за комуникация, навигация и насочване, с изключителен фазов шум и отлична краткосрочна и дългосрочна стабилност на честотата.

Проектиран за неблагоприятни условия на околната среда

8200 е базиран на 30-годишна история на доказана рубидиева и OCXO технология, за да осигури по-добра стабилност на честотата при широко различаващи се условия на работа в наземни тактически, корабни и въздушни приложения.
10MHz изход

Стандартната производителност 8200 осигурява един 10MHz изход. Опционалните конфигурации могат да поддържат други изходни честоти.

Малък форм-фактор

Компактният, нископрофилен пакет от 8200 мерки е по-малък от 1.0 инча висок.

Рубидий + OCXO тип

8200LN

Нискошумният рубидиев осцилатор осигурява по-добра стабилност на честотата при тежки условия на околната среда
8200LN съчетава отлична стабилност на честотата и нисък фазов шум в херметически затворен, ударен и вибрационно закален пакет. Той е идеален избор за голямо разнообразие от наземни тактически, корабни и въздушни приложения.

Преглед

8200LN е прецизен рубидиев осцилатор, който съчетава отлична стабилност на честотата и нисък динамичен фазов шум в малък, нископрофилен пакет с тегло под 2 фунта.

Проектиран за неблагоприятни условия на околната среда

8200LN се базира на 30-годишна история на доказана рубидиева технология, за да осигури по-добра стабилност на честотата в широк диапазон от работни условия, намиращи се в наземни тактически, корабни и въздушни приложения.

Изходи 10 MHz и 1 PPS

Стандартната производителност 8200LN осигурява и 10 MHz и 1 PPS изхода.

Малък форм-фактор

Компактният, нископрофилен пакет от 8200LN е по-малък от 1.0 инча.

Тип OCXO

9250 Нископрофилен военен OCXO

Нископрофилен военен OCXO предназначен за земни тактически и въздушни приложения
9250 е военен OCXO, предназначен за наземни тактически и въздушни приложения, където се изисква по-добра фазова шумова и честотна стабилност.

Преглед

9250 комбинира отлична стабилност на честотата и нисък динамичен фазов шум в компактен, нископрофилен пакет. Издържа на широка гама от тежки работни условия с минимално влошаване на производителността.

Високопроизводителен кристален резонатор

9250 е базиран на овенциран 10 MHz, 3-отенъчен SC-cut кристален резонатор, затворен в херметически затворен 1.50 "x 2.76" x 0.9 "пакет. Той постига по-малко от -100 dBc фазов шум при 1 Hz от 10 MHz носител. ,

Компактният форм фактор увеличава пространствените изисквания

Малкият, нископрофилен модул е ​​по-малък от един инч висок, което позволява лесна интеграция в сложни подсистеми, където пространството е ограничено. Всички входове и изходи са достъпни чрез захранващи щифтове от страната на шасито.

9638B

Нископрофилен миниатюрен OCXO с компенсация на вибрациите
9638B е нисковолтов военен OCXO, който използва електронна компенсация на вибрациите, за да осигури превъзходен динамичен фазов шум, честотна точност и стабилност при 1 "висок пакет.

Преглед

Военният осцилатор на Microsemi 9638B с ниско ниво на чувствителност е проектиран да издържи на широка гама от работни среди, които се срещат в военната навигация, радарите и защитените комуникационни системи от следващо поколение.

Високопроизводителен кристален резонатор

9638B е базиран на овена с 10 MHz, 3-отентен SC-cut кристален резонатор, затворен в херметично затворена опаковка 2.07 "x 2.187" x 1.01 ".

Заяви продукт