Гига Електроникс ЕООД bg en

Bird Technologies

Bird Technologies е стандартът на индустрията за надеждност на радиочестотните продукти за 70 години. Критичността и дефиницията на "надеждността" могат да варират от точност и прецизност до дълголетие и яснота. Това може да варира. Употребите могат да варират от търговски приложения до военна поддръжка до електронни военни уреди. Това може да варира. Мерките за качеството на радиочестотните продукти (и успеха) могат да варират от анализ на данни до измерване на мощността до силата на сигнала. Това може да варира.

Това, което не може да се различава, е единствено отдадеността към надеждността - независимо от критичността, употребата или метриката. Bird = най-надеждните радиочестотни продукти в света, защото трябва.

Колкото по-критична е мисията, толкова повече Bird е критичният избор. Като най-доверен експерт на военните в областта на RF комуникациите, Bird познава вашия свят подробно. Знаем, че изчакването е скъпо. Знаем, че неточностите са опасни.

Суровите условия не могат да бъдат извинения. Предизвикателните ситуации не могат да осигурят "стая за разбъркване". Bird проектира и изгражда продукти за превъзходна надеждност в тежки условия и за по-добро справяне с предизвикателни ситуации. Надеждността е едновременно обещание и нашата реалност.

Живеем за него, защото животът зависи от него. Изберете Bird Technologies за вашите радиочестотни продукти.

 

 

 

 

КАТАЛОЗИ

Bird In-Building

Coverage

Bird Antennas

Bird Filters /

Duplexers

Bird Isolators

and Loads

Bird TTAs,

Receiver Multicouplers

& Preselectors

Bird Transmit

Combiners

Bird Senors

Test Measurement

Catalog

Bird Coverage

Enhancement

Catalog