Гига Електроникс ЕООД bg en

Radiodetection

Основана през 1977 г., Radiodetection е със седалище в Бристол, Великобритания, като продажбите, обслужването и поддръжката в световен мащаб са постигнати чрез мрежа от канали за продажби по целия свят. Нашата продуктова гама включва инструменти за предотвратяване на щети при заровени услуги; мощни видео системи за проверка на тръбопроводи; високоефективни дехидратори и кабелни тестови продукти за телекомуникации; и нашия бизнес за solid-state сензори.

Radiodetection е част от SPX Corporation.

Предотвратяване на щети
Повреждането на заровените комунални услуги може да бъде опасно и много скъпо. Собствениците на комунални услуги по света разчитат на продуктите за радиодетекция, за да запазят активите си. Radiodetection предлага два диапазона от инструменти за локализиране на кабели и тръби, за да отразява обхвата на законодателството и най-добрите практики в различни страни.

Локатори за прецизност
Диапазоните на прецизни локатори RD7100 и RD8100 са проектирани за да бъдат използвани за точното намиране на широк спектър от заровени комунални услуги в широк спектър от ситуации. Професионалните инструменти представляват кулминацията на опита на Radiodetection в проектирането и производството на локатори.

Инструменти за избягване на кабели
В много страни багерите се нуждаят от лесен за използване, но мощен инструмент, за да избегнат удари по кабели. Radiodetection е новатор на инструментите за избягване на кабели (C.A.T®), за да се предотврати случайно повреждане на подземни услуги при изкопи.

Инспекция на тръбопровода
Нашата марка за проверка на тръбопровода, Pearpoint, предлага продукти за проверка на дупки с най-новата цифрова система за видеонаблюдение, за да позволи на водните компании да извършват редовни инспекции и поддръжка, отстраняване на неизправности и ремонт на канализационни и други тръби в трудна среда.

Телекомуникации
Нашата марка Dielectric предлага набор от дехидраторни продукти за инсталиране в телефонни станции за поддържане на здравето на кабелите. Продуктите на Radiodetection's Cable Test (TDR) бързо намират проблеми, като счупвания или влошаваща се изолация, в коаксиален, усукан чифт и захранващо окабеляване.

Твърдотелни сензори
Нашите продукти на Warren-GV са водещи сензори за въздушен поток и температура и реле за време.

Разликата при Radiodetection
Ангажираността към клиента е основата на успеха на Radiodetection. Това, съчетано с дизайнерски иновации и квалифицирана и всеотдайна работна сила, са произвели редица продукти, които са съществена част от процеса на работа в над шестдесет страни по целия свят. Radiodetection поддържа силна практика на текущо разработване на продукти и търговски изследвания.

Всеки продукт от гамата за радиооткриване е проектиран и произведен по най-високите стандарти. Производствените операции на Radiodetection са акредитирани по ISO 9001 и нашите продукти се ползват от редица одобрения в определени отрасли.

За да подкрепят този ангажимент за високи постижения, клиентите на Radiodetection се възползват от обширна програма за обслужване и техническа поддръжка. С пълна поддръжка на клиенти, ремонт и части на съоръжения, разположени по целия свят, клиентите имат достъп до практически съвети и консултации.

Открийте нашата продуктова гама
Щракнете върху изображението по-долу, за да изтеглите и разгледате нашето полезно оборудване за проверка.