Гига Електроникс ЕООД bg en

B&K Precision Corporation_Sefram

В продължение на повече от 60 години, B&K Precision Corporation изгражда репутация за високи постижения в проектирането и производството на надеждни и рентабилни инструменти за изпитване и измерване. Продуктите на компанията се използват в широк спектър от приложения, включително проектиране, научноизследователска и развойна дейност, тестване на производствена линия, промишлена поддръжка и електронно полево обслужване. Приборите за измерване B&K Precision са стандартно оборудване в голям брой университети и технически училища, които обучават бъдещи инженери и техници. B&K Precision е основана през 1951 г. и е със седалище в Йорба Линда, Калифорния.
От 1951 г. името на B&K Precision представя качество, последователност и стойност. Гордеем се с предоставянето на изключителни продукти и отлично обслужване на справедливи цени. Пълното сертифициране от Международната организация по стандартизация (ISO 9001: 2015) отразява нашия ангажимент за върхови постижения. Нашата мисия е да поддържаме стандартите, които са изградили нашата репутация, да разработваме нови продукти, за да отговорим на напредващите нужди и да продължим да предоставяме продуктите и услугите, на които нашите клиенти са се доверили.
Ние стоим зад всеки продукт, който изпращаме. Нашите гаранции са валидни по целия свят и ние предоставяме глобално обслужване и поддръжка, за да гарантираме вашето удовлетворение. Нашите офиси в Северна Америка, Европа и Азия работят с международна мрежа от оторизирани дистрибутори, за да осигурят бърза доставка и отлична поддръжка на клиентите.
Инженерите на B&K Precision проектират и използват оборудването, което произвеждаме, така че имаме личен ангажимент да създадем добре проектирани продукти, които да доставят нужните Ви резултати бързо и точно. Нашите инженерни и дизайнерски екипи непрекъснато работят за усъвършенстване на настоящите ни семейства продукти и разработване на нови продукти, за да отговорят на постоянно променящите се изисквания на индустрията.
B&K предлага пълна гама от инструменти за общо изпитване и измерване. Нашите основни продукти включват захранвания и постояннотокови електронни товари, генератори на сигнали (особено функционални и произволни генератори), тестери на компоненти, осцилоскопи, анализатори на спектъра и мултиметри. Ние предлагаме пълен набор от програматори на устройства, тестери за видео и кабели, тестери за електричество и батерия и тестери за околната среда. Ние също произвеждаме обширен набор от сонди, проводници, адаптери и допълнителни аксесоари, които улесняват тестването.
Нашите продукти са подкрепени от гаранции, обхващащи части и труд, ефективни в целия свят. Нашите вътрешни техници работят директно с вас, за да осигурят необходимите калибрации или ремонти, осигурявайки оптимална производителност.

 

 


Нашите европейски клиенти са се запознали най-добре с B&K чрез дъщерното ни дружество Sefram. Понастоящем офисите на Sefram в Сейнт Етиен, Франция, поддържат клиенти в Европа, Близкия изток и Африка.

 

B&K Precision
Product Catalog
2017

B&K Precision
New Products Catalog
2020

Sefram
Digital Catalog
Sefram
Recorders Catalog
Sefram
TV merets Catalog
Sefram
Elditest Catalog

Sefram
Power supply guide