Гига Електроникс ЕООД bg en

Pico Technology

 

Pico Technology е създадена през 1991 г. и скоро се превръща в лидер в областта на PC осцилоскопите и регистраторите на данни.
Pico винаги е бил разпознаваем бранд при предоставянето на иновативни, рентабилни алтернативи на традиционното тестово оборудване и продукти за събиране на данни. По този начин ние направихме висококачествената апаратура достъпна.
В Pico ние проектираме и произвеждаме компютърно-базирани съоръжения за измерване 1991 г. Нашите иновации, опит и страст - в комбинация с вашите отзиви - ни помогнаха да разширим границите на дизайна на тестовото оборудване и да ви предоставим иновативните и достъпни инструменти от които имате нужда.

Pico Technology е компания, регистрирана по ISO 9001 и 14001. Полагаме огромни усилия в нашите системи, за да можем да предоставим на нашите клиенти добре проектирани, надеждно произведени продукти на конкурентна цена. Всеки човек в компанията носи отговорност за качеството на своя принос и ние непрекъснато се стремим да подобряваме качеството на продуктите и услугите, които предлагаме.
ISO 14001 е основният стандарт за система за управление, който определя изискванията за формулиране и поддръжка на EMS. Ние се придържаме към това, с цел да намалим въздействието върху околната среда и да гарантираме спазването на закона.