Гига Електроникс ЕООД bg en

Meinberg

Meinberg е основана през 1979 г. от Werner и Günter Meinberg, новаторски радиоуправляеми системи, които стимулират развитието на дълго вълнови DCF77 приемници, жизненоважни за индустриалните приложения. Страстна към времето, днес компанията е световен технологичен лидер с повече от 100 служители, които разработват и произвеждат системи за синхронизация на времето и честотата за съвременни индустриални приложения в целия свят. Нашата цел е пълно удовлетворение на клиентите и ние се ангажираме да предоставим най-високото ниво на качество, технически иновации и гъвкавост във всички продукти и услуги на Meinberg.

Продуктите на Meinberg се състоят от висококачествени компоненти и модули, действащи като гъвкави функционални блокове, които могат да се комбинират и конфигурират, за да отговорят на най-разнообразните и сложни изисквания на клиентите. Този адаптивен, иновативен подход към управлението на продукти е утвърден в нашите LANTIME NTP Time Servers и днес добавя стойност към наскоро стартиралата ни продуктова линия Intelligent Modular Synchronization (IMS). IMS решенията са фокусирани върху нарастващата област на синхронизиращите технологии, предлагайки набор от високопроизводителни синхронизиращи решения за мрежи от всякакъв размер и индустрия. Meinberg предлага и широк спектър от доказани GPS приемници, радио часовници WWVB, DCF77 (PZF) и MSF, синхронизиращи карти на ниво шина и свързаните с тях аксесоари.

Всички продукти на Meinberg са разработени и произведени в нашия завод, разположен в Бад Пирмонт, Германия. Нашите модерни производствени съоръжения, машини и системи за изпитване гарантират постоянно високо ниво на качество, подкрепено от високоспециализиран персонал в нашите отдели за продажби, производство, изпитване и доставка. В Meinberg нашите инженери участват не само в първоначалните продуктови концепции, но и в разработването, производството и поддръжката на продуктите. Клиентите имат достъп до експертизата на Meinberg на всяка стъпка, като изследвания, разработка, проектиране, производство, продажби и поддръжка се предлагат от един доказан източник.

За по-нататъшно споделяне на опит и знания за синхронизация с клиенти и крайни потребители, Meinberg създаде Meinberg Sync Academy (MSA) през 2014 г. MSA подкрепя професионалния растеж и техническите умения на пазара, подобрявайки практическото приложение на технологиите за синхронизация чрез обучение.