Гига Електроникс ЕООД bg en

SEAWARD

От 1982 г. ние с гордост произвеждаме първокласно оборудване за тестване на електрическата безопасност за клиенти от цял ​​свят, които споделят нашата оценка за качеството и искат да защитят повече хора.

Нашите решения

Преносими уреди

Откъде започна всичко... ние произвеждаме PAT тестери от нашия главен офис в Peterlee от 1982 г. и продължаваме да внедряваме иновации и да предоставяме на професионалистите по електрическа безопасност като изпълнители на електричество, мениджъри на съоръжения и малки и средни предприятия най-доброто налично оборудване за PAT тестване.

Оборудване за тестване на медицински изделия

Нашата гама Rigel от Seaward играе важна роля в защитата на пациентите по целия свят. Независимо дали става въпрос за монитор на пациента, болнично легло, водач на спринцовка или дефибрилатор, нашите медицински тестери за безопасност помагат на биомедицинските инженери и техници да гарантират безопасността и точността на своето електрическо оборудване, което взаимодейства с пациентите.

Тестери за безопасност при производството

Нашите всеобхватни решения за тестове за безопасност могат да се интегрират с всяка производствена национална и международна линия и да им помогнат да спазват много стандарти за безопасност, независимо къде се намират по света.

Слънчеви фотоволтаични тестери

От 2011 г. ние правим иновации и променяме света на слънчевите PV тестове. Нашите слънчеви фотоволтаични тестери позволяват на инсталатори и специалисти по поддръжката да тестват своите фотоволтаични системи за безопасност и ефективност, като помагат за постигане на възможно най-добра възвръщаемост на инвестицията.