Гига Електроникс ЕООД bg en

IET Labs

От 1976 г. мисията на IET Labs е да произвежда много висококачествени инструменти на конкурентни цени, като същевременно осигурява ниво на обслужване, което не се среща често в индустрията. Нашата цел е да надминем вашите очаквания.

През 2000 г. IET Labs придоби стандартите GenRad, импедансните декади, мегаомметри, дигибриджове, аудио и строб линии и сега продължава да ги произвежда, обслужва и поддържа. През 2006 г. IET придоби резистентните линии esi, като по този начин гордо и успешно комбинира двете най-важни класически импедансни компании с нашите собствени .

Чрез комбинирането на стотиците човеко-години инженерен опит на GenRad, esi и IET, ние се превърнахме във водещ световен производител на импедансни инструменти, предлагайки от най-рентабилните до най-стабилните електрически стандарти.

IET Labs е достатъчно малка, за да предложи индивидуалната изключителна услуга, която всеки от нашите клиенти заслужава, и достатъчно голяма, за да предложи най-пълните импедансни решения в света с над 1300 различни продукта.

Докато мнозина в индустрията възлагат не само производство, но и инженеринг, IET с гордост твърди, че произвеждаме 98% от нашите продукти в Съединените щати и почти всички наши основни компоненти се произвеждат в Съединените щати.

Нашият опитен инженерен и сервизен персонал дава възможност да предложим:

  • Персонализирани или продукти с комбинации от функции; специални диапазони, оценки или точности.
  • Заместители на спрени от производство модели на други производители.
  • ISO-17025 акредитирано калибриране* и ремонти на повечето продукти
  • Съвместим с ISO-9001, ISO-10012, ANSI Z540-1-1994 и MIL-STD-45662A.
  • Лесно достъпни приложения и персонализирано инженерство
  • Обширна библиотека от бележки за приложения и статии от GenRad, esi и IET