Гига Електроникс ЕООД bg en

Infovista
УЕБ САЙТ

Относно Infovista

Мрежово тестване и радио инженерство

Предимствата на 5G са ясни по отношение на производителността на мрежата, с подобрена пропускателна способност, спектрална ефективност, латентност и надеждност в сравнение с телекомуникационните системи от предишно поколение. Това позволява нови услуги и приложения и следователно потенциални повишени приходи.

За да реализирате предимствата на 5G, трябва бързо и ефективно да разгърнете мрежата си. Всяка стъпка от пътя е критична, като се започне от стратегическото планиране до мрежовите операции. С по-висока плътност на клетките, по-голям брой опции за спектър и много по-сложни антенни системи, 5G предлага повече възможности от всякога. За да се възползвате от тази гъвкавост, трябва да гарантирате, че вашите усилия за планиране и тестване на мрежата са надеждни и автоматизирани с най-добрите 5G мрежови решения.

Infovista ви предлага пълен набор от решения за внедряването на вашата 5G мрежа, като се започне с нашите първи на пазара 5G мрежови решения за планиране (Planet 7) и нашите 5G картографски данни, позволяващи висока точност дори в милиметровите вълни.

Портфолиото за тестване на мрежа TEMS™ ви позволява да оптимизирате качеството на вашата мобилна мрежа, като се концентрирате върху потребителското изживяване. TEMS ви дава възможността да провеждате тестове, шофиране и динамично анализиране на оптимизацията на вашата мобилна мрежа при реалните условия на потребителите – на закрито, на открито, денонощно.

Не предполагайте, че вашата мобилна мрежа предоставя качествено потребителско изживяване, знайте го с портфолиото за тестване на мрежа TEMS™.

За индустрии, използващи свързани мобилни приложения за автоматизация, дистанционно управление и индустриален IoT, TEMS предоставя възможност за измерване и проследяване на свързаността и осигурява видимост на факторите, които влияят върху производителността на приложението.

TEMS решения за:

  • Оператори на мобилни мрежи, доставчици на оборудване, изпълнители
  • Свързани автомобили, автомобили, автопаркове, транспорт
  • Автономни и дистанционно управляеми процеси, частни 4G/5G, Индустрия 4.0, пристанища, мини

 

КАТАЛОЗИ 

Ativa™ suite - Cloud-native
Automated Assurance and
Operations
Customer experience
assurance for cable connectivity
providers

Customer experience
ssurance for cloud
ommunications providers

360° Assurance,
powered by Network
Lifecycle Automation

Customer experience
ssurance for 5G
network slicing

Customer experience
assurance for fixed
service providers
KLERITY™ - Bringing
transparency to networks,
services and applications
Infovista KLERITY™: the most
advanced carrier cloud-native
customer experience assurance
application
Network Lifecycle Automation:
ccelerate monetization while
reducing costs, without
compromising on quality
Infovista Solutions for
Industry 4.0

Solving all your network
esting needs

TEMS™ Network
Testing Portfolio

TEMS for Connected Car