Гига Електроникс ЕООД bg en

Teledyne LeCroy

Teledyne LeCroy е водещ доставчик на осцилоскопи, протоколни анализатори и свързани тестови и измервателни решения, които позволяват на компании от широк спектър от индустрии да проектират и тестват електронни устройства от всякакъв вид. От основаването си през 1964 г. ние се фокусирахме върху създаването на продукти, които подобряват производителността, като помагат на инженерите да решават проблемите при проектирането по-бързо и по-ефективно.

Осцилоскопите са инструменти, използвани от дизайнерите и инженерите за измерване и анализиране на сложни електронни сигнали, за да се разработят високопроизводителни системи и да се валидират електронни проекти, за да се подобри времето за пускане на пазара. Протоколните анализатори са инструменти, използвани от дизайнери и инженери за генериране и наблюдение на трафика през високоскоростни интерфейси за серийни данни, включително DDR, PCI Express, Fibre Channel, Serial ATA, SAS, USB и други. И двата продукта са от решаващо значение за развитието на голямо разнообразие от взискателни проекти.
Ние използваме двете важни продуктови области в комбинация, за да се справим с най-взискателните тестови приложения за серийни данни, като предлагаме индивидуални решения, които да помогнат на нашите клиенти да усъвършенстват своите чипове, интерфейси, подсистеми и продукти, които използват тези важни комуникационни стандарти. С експлозията в използването на серийни комуникационни технологии за данни в полупроводниците, между устройствата върху печатни платки и между компютрите и периферните устройства, ние сме насочени към все по-голям и важен пазар.

Нашите осцилоскопи предлагат мощна комбинация от големи и информативни дисплеи, съчетани с възможности за анализ на усъвършенствани вълни, които обикновено са създадени, за да повишат производителността на инженерите в специфични области на приложение, като тест за серийни данни, тест на дисковото устройство и анализ на автомобили.

                    

 

Teledyne Lecroy

Hi Definition Oscilloscopes

Teledyne Lecroy Wavesurfer

Teledyne Lecroy

Wavesurfer 10

Teledyne Lecroy

Wavesurfer 3000