Гига Електроникс ЕООД bg en

TIRA Gmbh

 

ТИРА ГМБХ - ФИРМАТА

TIRA ЗАДАВА НОВИ ТЕНДЕНЦИИ С ПЪЛНИ СИСТЕМИ ЗА ИНДУСТРИЯ И ИЗСЛЕДВАНЕ. СИСТЕМНА ТЕХНОЛОГИЯ ОТ ЕДНА РЪКА ЗА ПОСТОЯННО ПОВИШАВАНЕ НА БЕЗОПАСНОСТ И КАЧЕСТВО, КОНКУРЕНТНИ ЛИДИТЕ И ИМИД.
Днешният фокус на TIRA включва технически приложения за измерване и тестване. TIRA е специализирана в областта на ориентирани към потребителя проекти, производство и разработване на вибрационни тестове, тестване на материали и системи за балансиране, които днес са трите опори на традиционното предприятие.

Чрез създаването на трите специални полета на TIRA и разширяването на собствения механичен производствен център се осъществи бизнес структура, която е ненадмината в индустрията, която предлага оптимални възможности и ползи за потребителите по целия свят: цялостни решения от фирма TIRA.

Международно известни производители и доставчици на автомобили, производители на подвижен състав, производители на авиационно и космическо оборудване, изследователски съоръжения и институти, тестови центрове и др. всъщност печелят ползи от TIRA и продуктите на TIRA Group.

Нашите продуктови линии TIRAvib, TIRAtest и TIRAbalance са разработени в постоянно взаимодействие с потребители от различни индустрии. Успешната симбиоза на конвенционалната технология със съвестни изследвания и разработки полага основата за здравословен растеж на нашата компания.

Инвестициите, трансферът на технологии и международните отношения за сътрудничество се използват ефективно за подобряване на компетенциите и локационните обекти на TIRA. Като глобално ангажирана компания и доставчик на ноу-хау, TIRA допринася за развитието на ориентирани към бъдещето продукти и интелигентни производствени технологии, както и за създаването и разширяването на икономически структури.