Гига Електроникс ЕООД bg en

Rohde & SchwarzСВАЛИ КАТАЛОГ

Rohde & Schwarz – една технологична компания, три подразделения, различни пазари

Rohde & Schwarz накратко
Технологичната група Rohde & Schwarz разработва, произвежда и продава широка гама от електронни капиталови стоки. Със своето широко продуктово портфолио компанията има важен принос за един по-безопасен и свързан свят. В пазарите за тестване и измерване, сигурни комуникации, мрежи и киберсигурност и излъчване и медии клиентите по целия свят разчитат на Rohde & Schwarz и неговите авангардни решения. В допълнение към своите утвърдени бизнес области, Rohde & Schwarz направи значителни инвестиции в бъдещи технологии като изкуствен интелект, индустриален интернет на нещата (IIoT), 6G, облачни решения и квантова технология.

Като независима, частна компания, Rohde & Schwarz финансира растежа си със собствени ресурси. Тъй като компанията не трябва да мисли от гледна точка на тримесечните резултати, тя може да планира устойчиво в дългосрочен план. Създадена преди повече от 85 години, групата е призната за надежден партньор за индустриални и държавни клиенти. Тази репутация датира от най-ранните дни на компанията, когато основателите д-р Лотар Роде и д-р Херман Шварц си създадоха име като пионери в технологиите, ориентирани към клиента. С техния практически предприемачески дух, двамата приятели от университета навлязоха в неизследваната област на радиочестотното инженерство. Като глобална технологична компания, Rohde & Schwarz последователно привежда бизнес ефективността в съответствие със специфичните нужди на своите клиенти в трите отдела Тестове и измервания, Технологични системи и Мрежи и киберсигурност.

Отдел за тестване и измерване
Rohde & Schwarz е водещ пазарен доставчик в сектора на мобилните и безжичните комуникации, предлагащ цялостно портфолио от T&M инструменти и системи за разработване, производство и тестване за приемане на компоненти и потребителски устройства. Други важни T&M пазари включват автомобилната индустрия, аерокосмическия и отбранителния сектор, всички сегменти на промишлената електроника, както и научни изследвания и образование.

Отдел за технологични системи
В това подразделение Rohde & Schwarz обединява опит и ресурси за технологични системи на пазарите, където проектният бизнес играе важна роля. Това се отнася за системите за комуникация, разузнаване и сигурност за въоръжените сили и органите и организациите за сигурност, както и операторите на критични инфраструктури. Освен това излъчването и медиите реализират цялата верига за обработка на сигнала от изхода на камерата до предаването през различните канали за излъчване с продуктите на Rohde & Schwarz.

Отдел за мрежи и киберсигурност
Технологичната компания оборудва бизнеса и публичните органи със защитени WAN, LAN и WLAN мрежови инфраструктури и предлага продукти за защита на предаването на данни, крайни устройства и облаци. Със своите решения Rohde & Schwarz защитава дигиталната информация и бизнес процесите на компании и обществени институции от ефектите на кибератаки.