Гига Електроникс ЕООД bg en

Wireless Telecom

КАТАЛОЗИ 

 
           Microlab Catalog
           Noisecom Catalog
           Boonton Catalog

Wireless Telecom Group, Inc. Марки

Noisecom
    
Noisecom е световен доставчик на оборудване за производство на електронен шум и източници на шум в търговските и военните телекомуникационни полета. Използвани за точни и надеждни измервания, потребителите търсят специализирана помощ за проектиране на оборудването.


Boonton

Boonton Electronics, изцяло притежавано дъщерно дружество, е лидер в производството на изпитвателно оборудване, предназначено за измерване на мощността на RF и микровълновите системи, използвани в множество телекомуникационни пазари. Пионер в индустрията, Boonton продължава да предоставя висококачествени и висококачествени инструменти за потребителите, подкрепени с изключителна поддръжка за клиенти.


Microlab

Microlab, изцяло притежавано дъщерно дружество, е световен доставчик на пасивни микровълнови компоненти, включително енергийни сплитери, насочващи съединители и филтри. Тези продукти се използват като системни компоненти в търговски приложения като безжични базови станции за клетъчни, пейджърни и частни комуникации, вграждане на безжично разпределение на сигнали, телевизионни предаватели и системи за навигация на въздухоплавателни средства. Продуктите на Microlab се използват и във военни системи като електронни мерки за противодействие и насоки за ракети.