Гига Електроникс ЕООД bg en

VIAVI Solutions/Aeroflex Wireless

Във VIAVI Solutions/Aeroflex, ние сме глобални лидери в предоставянето на съвременни безжични покрития и мобилни комуникационни системи, произвеждайки иновативни, рентабилни решения, които отговарят на пазарните изисквания за по-добра свързаност, по-голям капацитет и по-добро качество на опита.

Какво означава това всъщност?

Основавайки се на солидна основа за лидерство на пазара, съчетано с дългогодишен опит и богатство на наследството, VIAVI Solutions/Aeroflex Wireless се формира като резултат от обединяването на глобалния доставчик на тестове и измервания, VIAVI Solutions/Aeroflex Wireless и водещия доставчик на DAS, Axell Wireless.

Axell Wireless е пионер в областта на безжичното покритие и DAS решенията в продължение на повече от 40 години, като продава в над 150 страни и работи с над 170 мобилни и обществени оператори.

Отделът за безжична връзка на Aeroflex нараства с придобивания, включително Marconi Instruments, Racal Instruments, Ubinetics, а отскоро и Shenick Network Systems, за да стане световен лидер в предоставянето на авангардни разработки и тестови инструменти за мобилни и IP мрежи.