Гига Електроникс ЕООД

bg en

Extech Instruments

За Extech Instruments

От 1971 г. Extech Instruments се фокусира върху инструменти за тестване и измерване, създадени за професионалисти, търговци и DIY. Нашата стратегия за един източник ни направи марката, към която се обръщаме, когато става въпрос за инструменти, които помагат за предотвратяване, идентифициране и отстраняване на проблеми в множество приложения; дали са електрически, механични, поддържащи, безопасни или екологични приложения, нашите продукти се ползват с доверие от професионалистите и се подлагат на изпитания всеки ден.

С над 45 години опит, Extech е известен като един от най-големите производители и доставчици на иновативни, качествени ръчни тестове, измервания и инструменти за инспекция в света. Продаван в над 100 страни по света, успехът на Extech се подкрепя от широка мрежа от отдадени и познати дистрибутори, които всеки ден въвеждат нови потребители в Extech.

Extech Instruments catalog Part 1 Extech Instruments catalog Part 2
Extech Product Families 2017 Extech Brochure
Extech new Products announced
Comming at the end of 2017

All new products catalog

Q3 New Products Preview

Q4 New Products Preview

Издръжливите ръчни уреди и тестери на Extech се подлагат на изпитание на работното място всеки ден от професионалисти в:

Електрическо договаряне; ОВК / R и механично свиване; Производство и инсталация на MRO (поддръжка, ремонт и експлоатация); Възстановяване на водни щети; Индустриален процес и автоматизация; Околна среда (например качество на въздуха в помещенията, качество на водата); Проектиране, тестване и ремонт на електроника; Обслужване и поддръжка на място; Безопасност на работното място, здраве и хигиена; Услуги за енергийна ефективност; Производство и преработка на храни; Лабораторни изследвания; Поддръжка на съоръженията; Авиационна поддръжка; Поддръжка на автомобилен парк; Морска поддръжка; и много други индустрии

Освен това, Extech е марка за много професионални потребители, които използват Extech за проекти за подобряване на домашния живот; Производители на електроника; градинарство; кулинарния и др.

В продължение на много години каталогът на ръчното тестово оборудване на Extech предлага ненадминат избор на тестово оборудване (и аксесоари) за всяко приложение и бюджет. Не се задоволявайки с това, Extech продължава да разработва и пуска новаторски нови измервателни уреди, които са известни с удобни, многофункционални възможности и измервателни уреди с разширени функции. Тъй като все повече потребители търсят интеграция с мобилни устройства, Extech води T&M компаниите с Bluetooth свързаност и иновативни приложения за iOS и Android за използване с много измерватели.

Ангажиментът на Extech към високи характеристики и висока стойност доведе до ръчни тестови и измервателни инструменти в следните основни категории: измервателни уреди, тестери, регистратори на данни, детектори, борсоскопи и калибратори. Многобройните продуктови категории на Extech включват:

Визуална инспекция:
Borescopes, Videoscopes и инспекционни камери

Електротехника и електроника:
Мултиметри; Измервателни скоби; Тестери и калибратори; Осцилоскопи; Анализатори на мощност; Захранвания

Екологични, лабораторни и научни:
Измерватели на въздушния поток; Газоанализатори / Тестери; Водомери; Лабораторни инструменти; Светломери; Водомери; Измерватели на налягане; Рефрактометри; Измерватели на звука; Термометри; Водомери за качество на водата; Индустриална автоматизация; Хронометри / таймери / часовници; Тахометри / Стробоскоби

Като част от нашия фокус върху качеството, Extech е сертифициран по ISO 9001: 2008 от TUV. Extech е добре известна със своята ангажираност към клиентите, предлагайки:

Поддръжка преди продажбата; Техническа поддръжка; Ремонти; Услуги за калибриране със сертифициране, проследено до NIST

Extech Instruments е регистрирана в Бостън, Масачузетс през 1971 г. Името Extech означава ангажираността на компанията към EXcellence в TECHnology. През 2007 г. Extech е придобит от FLIR Systems, световен лидер в иновативните решения за инфрачервени термични изображения.