Гига Електроникс ЕООД bg en

ascott

Ascott - Начело на дизайна на камерите

Ascott е в челните редици на дизайна на изпитвателната камера в продължение на много години, а най-новата ни продуктова гама включва иновациите, водени от клиенти, съчетавайки производителността с техническото съвършенство. Създаването и контрола на корозивни климатични условия никога не е било по-взискателно. Разработването на нови материали и повърхностни покрития, както и нарастващите очаквания на потребителите водят до все по-строги тестове. Това е нашата сила. Нека нашата експертиза е вашата увереност, че избирането на камера на Ascott ще гарантира, че тестването ви е прецизно, съвместимо и повтарящо се.

Камери за изпитване на корозия със спрей за сол

Тестът за солен спрей (известен също като солена мъгла) е тест за корозионна оценка в много отрасли от десетилетия. С такава дълга история, толкова много данни от тестове и много международни стандарти за изпитване, написани около нея, тя остава много популярен избор като сравнително бърз сравнителен тест, за да се провери дали тестовите проби корозират в съответствие с очакванията. Следователно основното му приложение е да провери ефективността на производствения процес.

Камери за циклично изпитване на корозия (CCT)

Цикличното корозионно изпитване е средство за пресъздаване / ускоряване на различни корозионни климатични условия, в рамките на удобството на изпитвателната камера. Това е полезен тест за прогнозиране на продължителността на живота на материалите и компонентите при симулирани експлоатационни условия. Тя е получила широко признание, особено в автомобилната индустрия, където много производители са разработили свои собствени стандарти за ОМТ.

Ascott Automotive Brochure
Ascott Aerospace Brochure
Ascott Manufacturing Brochure
Ascott Research Brochure
Ascott Coatings Brochure
ISO9227 Method Statement
VCS STD 1027 149 Method Statement