Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

CK350-F Термална система за измерване на телесна температура

За продукта

CK350-F е система за скрининг на телесна температура, подходяща за използване в обекти с интензивно движение на хора, като летища, гари, пристанища, обществени места, търговски центрове, промишлени предприятия, спортни обекти, кина и др. Комбинира термална камера с 384x288 пиксела, която възпроизвежда изображение от 110 592 пиксела на монитор. Термалната камера има обхват на измерване на температурата от 0°C ~ + 60°C и точност на измерване ≤ 0,3 ℃. Предлага набор от инструменти за измерване на температура, които включват откриване на движение, I / O аларма, температурна аларма и много други. CK350-F позволява да се проведе дистанционен скрининг на телесната температура, което подпомага бързото придвижване на хора и избягване на образуване на опашки и съответно струпване на хора в непосредствена близост.
Освен това той предлага набор от инструменти за измерване на температура, които включват откриване на движение, дискова аларма, I / O аларма, температурна аларма и много други. CK350-F позволява да се проведе неинвазивен скрининг на треска, което означава, че няма големи смущения в потока от хора в даден район.
Навременното и сигурно откриването на потенциални жертви на инфекциозни или заразни болести е от голямо значение. Скринингът на пътници, посетители или служители за откриване на вирусоносители се нуждае от бърза и ефективна система.

Характеристики

  • 384×288 IR детектор
  • Специално проектирана оптична система за медицинска диагностика
  • Мощни инструменти за анализ
  • Операционен софтуер, оптимизиран за медицинска диагностика и анализ

 

Заяви продукт