Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

TREND Networks кабелен сертификатор LANTEK IV SERIES

БЪДЕЩЕТО НА СЕРТИФИКАЦИЯ НА КАБЕЛИ И ВЛАКНИ

  • 7 секунди време за тестване за Cat 6A
  • Уникални VisiLINQ ™ адаптери за постоянна връзка
  • Сертифицира до Cat 8 стандарти
  • Измерва TCL и дисбаланс на съпротивата
  • Предварителната конфигурация елиминира грешките в настройката


ПРЕГЛЕД

Кабелният сертификатор LanTEK IV носи нов стандарт за индустрията, спестява ви време и подобрява рентабилността. Време е да промените начина, по който сертифицирате.

Бърз сертификатор ориентиран към бъдището

Сертификатор за меден и влакнест кабел, той може да тества и запазва връзка за Cat6A за 7 секунди и сертифицира връзки до Cat8.1 и Cat8.2, включително TCL и измерване на устойчивост на баланс. Плюс това, LanTEK IV потвърждава бъдещата ви инвестиция - тя ще обхване 3000MHz, предоставяйки място за бъдещи ISO / TIA стандарти за изпитване.

Адаптери за постоянна връзка VisiLINQ

С уникални адаптери за постоянна връзка VisiLINQ ™ няма нужда дори да държите сертификатора. Всичко, от което се нуждаете, е на дланта на вашата ръка - това е напълно нов начин за сертифициране, който ще повиши производителността.

Пълна свързаност

Интуитивен потребителски интерфейс и сензорен екран с висока разделителна способност правят LanTEK IV лесен за използване, без компромиси с функционалността. Например, LanTEK IV може да ви свърже с интернет и новата система за управление на облака IDEAL AnyWARE, позволяваща сътрудничество в реално време между ръководителите на проекти и полевите техници.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

РАБОТЕТЕ УМЕНО УНИКАЛНИЯ VISILINQ ™ АДАПТЕР ЗА ВРЪЗКИ
VisiLINQ ™ позволява на полевите техници да инициират тестове и да преглеждат всички резултати, без да е необходимо да носите или докосвате сертификатора.

СЪВЕТИ ЗА ЗАМЯНА НА ПОМОЩНИТЕ ПОСТОЯНИ ВРЪЗКИ
Върхът RJ45 на VisiLINQ ™ модули за постоянна връзка е сменяем, за да намали разходите за собственост, независимо проверени за 2000 включвания, което е с 1250 повече от обикновените щепселни кабели, класирани според стандартите ISO / TIA.

TEAM VIEWER LIVE SUPPORT
Ръководителите на проекти могат да се свържат с LanTEK IV на уебсайта с помощта на облака IDEAL AnyWARE за отстраняване на неуспешни връзки, като по този начин минимизират времето за отстраняване на неизправности, увеличават сътрудничеството и намаляват обратните повиквания.

Достъпът може да бъде предоставен на производителите на кабели и техническата поддръжка на IDEAL Networks, за да позволят по-нататъшно отстраняване на неизправности, ако се налага.

СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ТЕСТОВЕ
Новата система за управление на облака IDEAL AnyWARE позволява сътрудничество в реално време между мениджърите на проекти и полевите техници. Няма нужда специалистите от полеви техници да настройват LanTEK IV, Ръководителите на проекти предварително конфигурират заданията и тестовете в облака IDEAL AnyWARE, елиминирайки потенциални грешки и компресирайки времето, необходимо за подготовка на отчети за клиенти и гаранции.

КЛАУДОВЕ СОФТУЕР
Работи навсякъде с уеб браузър - IDEAL AnyWARE Cloud работи на компютър, Mac и таблетни устройства (Android и iOS)
Безплатно съхранение - Няма нужда от отделни сървъри или резервни системи.
Лесно намиране на файловете на проекта - Прикачете всички файлове на проекти, включително чертежи на кабела, видеоклипове и снимки в облака IDEAL AnyWARE. Всичко, което трябва на едно място.
Споделяне на отчети по-лесно - Използвайте IDEAL AnyWARE Cloud, за да споделяте връзки към тестовите отчети, елиминирайки необходимостта от ръчно изпращане на големи прикачени файлове.
Намалете времето за обучение с WalkMe - IDEAL AnyWARE Cloud е вграден с платформата за цифрово приемане на WalkMe, осигуряваща проактивно, стъпка по стъпка ръководство за всички ключови задачи.

УПРАВЛЕНИЕ НА ФЛОТА
Лесно управление на флота за сертификати - Мениджърът на флота ви позволява да видите кой има сертификат, кога софтуерът е последно актуализиран, срок на калибриране и кога резултатите са били последно синхронизирани. Позволява ви да управлявате престоя на тестера и да гарантирате, че резултатите се прехвърлят обратно в офиса и не се губят или изтриват.

От настройките
Намалете грешките в настройките - Ръководителите на проекти предварително конфигурират цялата информация за проекта в облака и полевите техници просто изтеглят проекта в LanTEK IV, като елиминират всички грешки от ръчно въвеждане на данни.
Създайте най-сложните тестови идентификационни номера - създавайте лесно или сложни конвенции за именуване, изисквани от клиента.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИ
Разширено филтриране - тестове за филтриране във всяко поле, за да се намали времето, прекарано в търсене.

ПОДДЪРЖА
Намалете времето за обучение - облакът IDEAL AnyWARE идва с проактивни, стъпка по стъпка указания за всички ключови функции.
Поддръжка на Team Viewer Live - използване на облачния потребител IDEAL AnyWAREs може да се свърже дистанционно с LanTEK IV за отстраняване на неизправни връзки, като свежда до минимум времето за отстраняване на неизправности, увеличава сътрудничеството и намалява обратните повиквания.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ДОКЛАДИ
Потребителски профили - Създайте профил за всеки от клиентите с логото на компанията, адреса и данните за контакт. Тази информация се изтегля автоматично до отчетите, спестявайки време.
2 Формати на отчета
Отчет за един ред - Това е обобщен доклад, показващ множество тестове на страница.
Кратък доклад - Това е изчерпателен доклад с всички резултати от измерванията с една страница на тест.

Заяви продукт