Гига Електроникс ЕООД bg en

ИЗМЕРВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

НОВО LanTEK IV-S

НАЙ-МОЩНИЯТ И НАЙ-БЪРЗИЯТ СЕРТИФИКАТОР, КОИТО СМЕ ПРАВИЛИ.

  • 7 секунди тестово време
  • Най-бързият в света сертификатор с активиран облак
  • VisiLINQ™ адаптери за постоянна връзка
  • Навигация по проекти в облака
  • Два пъти мощността на процесора сравнено с LanTEK IV
  • Наличен план за грижа Sapphire

 

ПРЕГЛЕД

Кабелният сертификатор LanTEK IV-S внася нов стандарт в индустрията, спестявайки ви време и подобрявайки рентабилността. Време е да промените начина, по който сертифицирате.

Сертификатор на медни и оптични кабели, той ще тества и записва връзка Cat6A за 7 секунди и сертифицира връзки до Cat8.1 и Cat8.2, включително измервания на TCL и дисбаланс на съпротивлението. Освен това LanTEK IV-S гарантира бъдещето на вашата инвестиция – тя ще достигне 3000MHz, осигурявайки място за бъдещи стандарти за тестване на ISO/TIA.

Два пъти по-голяма мощност на процесора.
Сега двуядрен вместо едноядрен.

Два пъти повече RAM.
Осигурява по-бързо потребителско изживяване.

Два пъти повече от тестовата памет.
Сега съхранява 5000 теста срещу 2500 преди.

Нов софтуер/операционна система 3.0.
Предлагаме най-бързото ни потребителско изживяване досега.

Най-бързият софтуер за управление на облачни тестове в света.
Качването на тестове/генерирането на отчети е още по-бързо.

Пълна защита за вашия LanTEK IV-S
Планът за грижа за Sapphire намалява разходите за притежание, минимизира времето за престой и предпазва от непредвидени сметки за ремонт, като помага да увеличите паричния си поток и осигурявате подкрепата, от която се нуждаете.

Кабелни сертифициращи пакети
Също така създадохме серия от продуктови пакети с нашите най-популярни аксесоари.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

РАБОТЕТЕ ПО-ЛЕСНО С УНИКАЛНИЯ АДАПТЕР ЗА ПОСТОЯННА ВРЪЗКА VISILINQ™
VisiLINQ™ дава възможност на полевите техници да започнат тестване и да преглеждат резултатите, без да е необходимо да носят или докосват сертифициращия орган. Просто натиснете бутона за тестване на VisiLINQ, за да започнете тестването.

СЪВЕТИ ЗА АДАПТЕРИ ЗА СМЕНЯНЕ НА ПОЛЕ
Накрайникът RJ45 на модулите с постоянна връзка VisiLINQ™ е заменяем на място, за да се намалят разходите за притежание, независимо проверени за 2000 вмъквания, което е с 1250 повече от обикновените щепсели за пач кабел, оценени по стандартите ISO/TIA.

ПОДДРЪЖКА НА ЖИВО ПРЕЗ TEAM VIEWER
Ръководителите на проекти могат да се свържат с LanTEK IV-S на строителната площадка, като използват облака TREND AnyWARE за отстраняване на неизправни връзки, като по този начин минимизират времето за отстраняване на неизправности, увеличават сътрудничеството и намаляват обратните повиквания.

Достъпът може да бъде предоставен на производителите на кабели и техническата поддръжка на TREND Networks, за да позволи по-нататъшно отстраняване на неизправности, ако е необходимо.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ТЕСТ
Облачната система за управление на TREND AnyWARE позволява сътрудничество в реално време между ръководители на проекти и теренни техници. Не е необходимо теренните техници да настройват LanTEK IV-S, мениджърите на проекти предварително конфигурират заданията и тестовете в облака TREND AnyWARE, елиминирайки потенциални грешки и компресирайки времето, необходимо за изготвяне на отчети за клиенти и гаранции.

ОБЛАЧЕН СОФТУЕР
Работи навсякъде с уеб браузър – TREND AnyWARE Cloud работи на компютър, Mac и таблетни устройства (Android и iOS)
Безплатно съхранение – Няма нужда от отделни сървъри или системи за архивиране.
Лесно намиране на проектни файлове – Прикачете всички проекти на файлове, включително чертежи на кабелно оформление, видеоклипове и снимки в облака TREND AnyWARE.
Всичко необходимо на едно място.
Споделяйте по-лесно отчети – Използвайте TREND AnyWARE Cloud, за да споделяте връзки към отчетите от тестовете, като елиминирате необходимостта от ръчно изпращане на големи прикачени файлове.
Намалете времето за обучение с WalkMe – TREND AnyWARE Cloud е вграден с платформата за цифрово приемане на WalkMe, осигуряваща проактивни, стъпка по стъпка насоки за всички ключови задачи.

УПРАВЛЕНИЕ НА НАБОРА ОТ УСТРОЙСТВА
Лесно управлявайте набора от сертифициращите устройства – Мениджърът ви позволява да видите кой притежава сертифициращия, кога софтуерът е бил последно актуализиран, крайната дата на калибриране и кога резултатите са били последно синхронизирани. Позволява ви да управлявате времето за престой на тестера и гарантира, че резултатите се прехвърлят обратно в офиса и не се губят или изтриват.

ПРЕДВАРИТЕЛНА КОНФИГУРАЦИЯ
Намалете грешките при настройката – Мениджърите на проекти предварително конфигурират цялата информация за проекта в TREND AnyWARE Cloud и полевите техници просто изтеглят проекта в LanTEK IV-S, като елиминират всякакви грешки от ръчно въвеждане на данни.
Създайте най-сложните тестови идентификатори – Лесно създавайте прости или сложни конвенции за именуване, изисквани от клиента.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИ
Разширено филтриране – филтрирайте тестовете във всяко поле, за да намалите времето, прекарано в търсене.

ПОДДЪРЖА
Намалете времето за обучение – TREND AnyWARE Cloud идва с проактивни, стъпка по стъпка насоки за всички ключови функции.
Поддръжка на живо в Team Viewer – Използвайки TREND AnyWARE Cloud потребителите могат да се свържат с LanTEK IV-S отдалечено, за да отстраняват неизправни връзки, като минимизират времето за отстраняване на неизправности, увеличават сътрудничеството и намаляват обратните повиквания.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ДОКЛАДИ
3 Формати на отчети

Стандартен отчет – Стандартният отчет комбинира едноредов и кратък отчет.
Отчет на един ред – Това е обобщен отчет, показващ множество тестове на страница.
Кратък отчет – Това е изчерпателен отчет с всички резултати от измерването с една страница на тест.

Заяви продукт