Гига Електроникс ЕООД

bg en

GEROH

GEROH е средна компания от Waischenfeld в франконска Швейцария, която е специализирана в производството на мобилни точни системи и военни транспортни системи.

От създаването на компанията през 1946 г., GEROH се утвърди като международно успешна компания. Първоначално бяха произведени само телескопични мачти, които бяха използвани за бързо разработване на цялостен продуктов асортимент от съвременни мачтови системи за всяко възможно приложение. С опита и ноу-хау от повече от 65 години, ние произвеждаме високотехнологични мачтови системи и леки и средни транспортни системи. Нашите продукти се използват в световен мащаб от спасителни и охранителни служби, пожарни служби и въоръжени сили.

Освен това въоръжените сили и техните специални звена, полицията и отделите за противопожарна охрана, както и безброй клиенти от мобилните оператори, органите за мониторинг, измерване и опазване на околната среда, са сред нашите доволни клиенти. Съответно, GEROH се радва на добрата репутация, за да увеличи производителността, мобилността и ефекта на всички аварийни служби чрез своите продукти. Със сценариино оптимизирани и тествани устройства, GEROH има технологично водещо място в областта на мачтите и транспортните системи.